OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie. ANP ROYAL IMAGES PATRICK VAN KATWIJK

Werkwijze DUX International

Hoe werken wij?

Binnen de non-profit sector worden specifieke eisen gesteld aan medewerkers. Net als onze opdrachtgevers hechten wij aan diversiteit, good governance en inclusiviteit. De consultants van Dux International hebben zelf een persoonlijke betrokkenheid en interesse in het maatschappelijk domein. Hierdoor hebben zij een groot netwerk en diepgaande inhoudelijke kennis van de manier van werken, het type medewerker en de waarden welke belangrijk zijn om een functie te vervullen. Juist deze persoonlijke betrokkenheid en interesse in het werkveld van een maatschappelijke organisatie zijn belangrijk bij een goede match.

 

Persoonlijk betrokken

Wij zijn continu in gesprek met potentiële kandidaten en opdrachtgevers. Ook hierin staan de persoonlijke betrokkenheid en maatschappelijke ambities centraal. Je kan alleen persoonlijk betrokken zijn als je elkaar ook regelmatig opzoekt en contact onderhoudt. Voor, tijdens en na een procedure voor een specifieke opdracht. Wij werken vanuit een relatie samen en niet vanuit een opdracht. Hierdoor kennen wij onze sector goed en helpen wij opdrachtgevers en kandidaten aan de allerbeste match.

 

Werkwijze voor opdrachtgevers:

Indien u op zoek bent naar de juiste professional voor een vitale functie binnen uw organisatie, helpen wij u graag. Dit kan om een vaste of tijdelijke functie (of opdracht) gaan. Dankzij onze ervaren consultants, secure en gerichte, doch brede search-werkwijze, vinden wij voor u de juiste match. Daarbij beginnen we met het opstellen van een helder functieprofiel. Natuurlijk komen wij naar u toe, om persoonlijk het profiel door te spreken en de sfeer, werkplek en organisatiecultuur te ervaren. En we zijn ook kritisch: wat zijn de doelstellingen? Welke leiderschapsstijl wordt gehanteerd? Dit draagt bij aan het versterken van het functieprofiel. Tevens stellen wij een duidelijke tijdslijn op, zodat u weet waar u aan toe bent in het samenwerkingstraject.

 

Vervolgens gaan wij op zoek naar de beste kandidaten voor uw functieprofiel. Hierbij maken wij gebruik van onze uitgebreide database van zorgvuldig geselecteerde professionals en het netwerk van onze consultants.  We informeren de kandidaat uitvoerig en onderzoeken diens motivatie. Wij stellen de meest geschikte kandidaten aan u voor. Daarbij delen wij een objectieve toelichting op het profiel, de motivatie en een sterkte/zwakte analyse van de kandidaten. In overleg wordt bepaald wie u uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

 

Na de eerste interviews, volgt een vervolggesprek in de vorm van een diepte interview. Wij zijn aanwezig bij dit gesprek, en volgen dit op met een nabespreking en advies. Daarnaast worden de referenties van de kandidaten gecontroleerd. Na plaatsing onderhouden wij contact  met u en de kandidaat om te weten hoe het gaat. Wij adviseren u graag indien u vraagstukken heeft.

 

Werkwijze voor kandidaten

Wij bemiddelen kandidaten voor functies binnen de non-profit sector. Ook begeleiden en adviseren wij kandidaten uit de profitsector die een overstap willen maken naar de non-profit sector. Dit kan zowel in een vaste baan, toezichthoudende rol als tijdelijk project. Wij gaan een langdurige relatie aan waarin we uw carrière volgen en inspiratie bieden. Wij begeleiden u graag op weg naar en in uw nieuwe functie. Wij doen dit door voor en na uw aanstelling persoonlijk te overleggen en te adviseren.

Contact

Dux International 
Nassauplein 25
2585 EC Den Haag

Tel +31 (0) 70 7 622 622
info@duxinternational.com

Op zoek naar een interim manager?

Dux International biedt ook ervaren executives op strategisch niveau die u op zeer korte termijn kunt inhuren. Net zo flexibel als voor u passend is. Voor zowel kortere als langere periodes, fulltime of voor een beperkt aantal uren. Als interim bestuurder, projectleider, verandermanager of tijdelijk strategisch adviseur.

 

> Lees meer over interim-management