OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
foto optie 3

Business Manager

Dux International is een Executive Search Bureau met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (internationale) search en werving & selectie voor de non-profit sector. Dux International ziet het belang van deze sector voor onze samenleving en de groeiende behoefte van ervaren executives, non-executives en specialisten om maatschappelijk het verschil te maken. Vanuit een vaste baan, een tijdelijk project of in een rol als toezichthouder.

 

De opdrachtgevers van Dux International zijn goede doelen organisaties, NGO’s, stichtingen, vermogensfondsen, musea, culturele instellingen, zorg –en onderwijsinstellingen en de overheid. Voor deze organisaties werven wij executives en toezichthouders. Daarnaast verzorgen wij de werving van specialistische professionals op het gebied van fondsenwerving, relatiebeheer, communicatie, marketing en bedrijfsvoering.

 

Sinds 2019 maakt Dux International samen met OnlyHuman onderdeel uit van Umon, een groep recruitmentorganisaties dat zich richt op bemiddeling van hoogopgeleide en ervaren professionals in de publieke en non profit sector.

 

Voor de komende jaren is een ambitieuze groeistrategie geformuleerd. Dux wil groeien, zowel qua omzet, klantenportefeuille als (nieuwe) vormen van dienstverlening. Om die groei te realiseren zoeken we een ervaren en ondernemende Business manager die op innovatieve wijze dit samen met ons gaat doen.

 

Wat ga je doen

Als business manager ben je eindverantwoordelijk voor omzet en resultaat van de organisatie. Je werkt samen met en geeft leiding aan een team van zeven collega’s (consultants, researcher en officemanager). Gezien de omvang van de organisatie heb je zeker in de eerste fase ook zelf een actieve consultantsrol binnen het team. Met het team bouw je de bestaande klantengroep verder uit, zowel binnen de sectoren waarin Dux nu al actief is, als in nieuwe sectoren. Je bouwt daartoe voortdurend aan een duurzame relatie met managers, bestuurders en toezichthouders, die zowel kandidaat als opdrachtgever kunnen zijn. Je hebt een commerciële drive, verwerft zelf opdrachten en vult deze – met ondersteuning van collega’s – in. Je maakt onderdeel uit van het MT van Umon.

 

Wie ben je

  • Belangrijk vinden we dat je ruime ervaring hebt opgebouwd in een eindverantwoordelijke positie waarbij je binnen de kaders en doelstellingen van de organisatie, collega’s op een prettige manier kan motiveren en inspireren. Daarnaast ben je uitstekend in staat om de strategische koers (samen met MT) te bepalen en daarbij lijnen uit te zetten en te bewaken.
  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 10 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. Ook neem jij ervaring met – en kennis van de non-profit en publieke sector mee.
  • Je hebt interesse in mens en organisatie en vindt diversiteit en inclusie net zo belangrijk als wij.
  • Je bent sterk commercieel en sales gedreven en haalt energie uit het laten groeien van een onderneming. Daarbij is het opzetten, onderhouden en uitbreiden van relaties voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt ruime ervaring in executive search/recruitment. En een visie op de doorontwikkeling van dit vakgebied
  • Je bent een uitstekend inhoudelijke gesprekspartner en adviseur voor boards en top executives binnen de non-profit en publieke sector.
  • Je neemt een groot netwerk in de publieke sector mee, of je bent in staat dit snel op te bouwen.

 

Wat bieden we jou?

Je wordt onderdeel van een groeiend en betrokken team waar een informele en inclusieve cultuur heerst, waar je jezelf mag zijn, inclusief gender, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele identiteit of beperking . Uiteraard bieden we een prima salaris, dat uit een vast en aanvullend variabel deel bestaat. Wij hechten veel belang aan de (verdere) ontwikkeling van onze medewerkers, en faciliteren daarom opleiding en training.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Interesse?

Voor meer informatie over de rol kun je contact opnemen met Carly Teeuw (corporate recruitment voor DUX International en OnlyHuman), via: 06-33636890 of carly.teeuw@onlyhuman.nl.

Direct solliciteren is mogelijk door je CV en motivatie te mailen naar Carly via bovenstaande gegevens.