OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Vacatures en nevenfuncties


We  ontvangen regelmatig nieuwe vacatures en profielen voor mooie nevenfuncties. Niet alles wordt op onze website gepubliceerd. Sommige opdrachtgevers kiezen er voor hun vacature niet te publiceren. Dux International is altijd geïnteresseerd om in contact te komen met executives die, maatschappelijk, het verschil willen maken. Het gaat om de volgende kernprofielen:

 

Leden Raad van Toezicht

We nodigen ervaren bestuurders met een bewezen track record, die beschikken over een goed gevoel voor het krachtenveld in de publieke sector, uit om te reageren. Onze opdrachtgevers nemen “good governance” serieus en zijn op zoek naar loyale en bevlogen toezichthouders.

 

Senior Executives

Voor NGO’s en culturele instellingen zoeken we executives die gewend zijn om het verschil te maken. Wij maken graag kennis met ervaren professionals voor wie het logisch is het marktdenken te koppelen aan het vermogen om leiding te geven aan complexe organisaties.

 

Specialisten

Voor onze opdrachtgevers in de non-profit sector komen wij graag in contact met senior specialisten in de vakgebieden HR, Finance, Programma Management, Operationeel Management en Bedrijfsvoering. Onze opdrachtgevers zijn charitatieve en culturele instellingen, maar ook grote instellingen in de gezondheidszorg.

 

Spreekt een van bovenstaande profielen u aan? Dan komen we graag met u in contact. Stuur een email naar info@duxinternational.com met uw CV of bel direct: 070-7622622

 

 

STUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Stuur een open sollicitatie in en we voegen u direct toe aan ons  bestand. Zodra er een passende vacature of nevenfunctie voor u binnenkomt, neemt een van onze consultants contact met u op.

Direct naar open sollicitatie

INGEVULDE VACATURES

Dux International heeft al meer dan 20 jaar internationale en nationale ervaring in de non-profit sector. Het team van consultants heeft een groot netwerk opgebouwd en uitgebreide expertise op het gebied van het searchen en selecteren van executives en specialistische professionals.

Bekijk hier een selectie van de ingevulde vacatures en nevenfuncties door Dux International >