OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
Van Gogh Museum

Vacatures en nevenfuncties

 

In the fight against the Corona virus, Dux International is happy to contribute to a praiseworthy initiative. An international group of renowned scientists is committed to providing scientific information in the fight against Corona. The goal is to save lives.

This “pop up” initiative is based on the voluntary contributions of qualified professionals. However, an operating budget is inevitable. Dux International is committed to finding one or more experienced, internationally oriented Fundraisers who are dedicated to raising funds for this great initiative.
For more information, go to the vacancy on our website.

>> Check the complete vacancy here.

 

 

Voor Stichting Erasmus Trustfonds zijn wij op zoek naar een ervaren fondsenwerver in het segment major donors. Hij of zij beweegt zich goed in de twee werelden die hier samenkomen: die van de universiteit en die van de schenkers. De kandidaat heeft kennis van de visie, kernwaarden, doelstellingen en organisatie van de EUR én van het Erasmus Trustfonds en draagt deze uit.

>> Bekijk hier het volledige functieprofiel.

 

 


 

Dux International heeft al meer dan 20 jaar internationale en nationale ervaring in de non-profit sector. Het team van consultants heeft een groot netwerk opgebouwd en uitgebreide expertise op het gebied van het searchen en selecteren van executives en specialistische professionals.

 

Bekijk hier een selectie van de ingevulde vacatures en nevenfuncties door Dux International.