OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
Van Gogh Museum

Vacatures en nevenfuncties

We  ontvangen regelmatig nieuwe vacatures en profielen voor mooie nevenfuncties. Niet alles wordt op onze website gepubliceerd. Sommige opdrachtgevers kiezen er voor hun vacature niet te publiceren. Dux International is altijd geïnteresseerd om in contact te komen met executives die, maatschappelijk, het verschil willen maken. Het gaat om de volgende kernprofielen:

 

Leden Raad van Toezicht

We nodigen ervaren bestuurders met een bewezen track record, die beschikken over een goed gevoel voor het krachtenveld in de publieke sector, uit om te reageren. Onze opdrachtgevers nemen “good governance” serieus en zijn op zoek naar loyale en bevlogen toezichthouders.

 

Senior Executives

Voor NGO’s en culturele instellingen zoeken we executives die gewend zijn om het verschil te maken. Wij maken graag kennis met ervaren professionals voor wie het logisch is het marktdenken te koppelen aan het vermogen om leiding te geven aan complexe organisaties.

 

Fondsenwervers

Wij komen graag in contact met ervaren vakmensen die met een breed strategische, maar ook pragmatische benadering, de marketing-, communicatie -en wervingsstrategie vertalen naar gedragen programma’s. Onze opdrachtgevers zijn charitatieve en culturele instellingen, maar ook grote instellingen in de gezondheidszorg.

 

Pas jij in een van bovenstaande profielen? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een email naar info@duxinternational.com met je CV of bel direct: 070-7622622

 

 

Openstaande vacatures:

Een directeur die voorop wil lopen, maar ruimte biedt aan ons artistieke profiel. Een directeur die op het hoogste niveau wil presteren, maar de credits niet zelf hoeft op te halen. Het gezelschap bestaat inmiddels 20 jaar en opereert vanuit een kantoor in Amsterdam; samen met een kernteam van ca. 7 mensen en een grote cirkel van freelancers maken zij alles mogelijk – artistieke en zakelijke huishouding, ontwikkeling en realisatie van de voorstellingen en workshops, en relaties met publiek en partners. Als directeur-bestuurder leg je verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

> Bekijk hier de complete vacature.

Ben jij de directeur die het net even anders doet? Wij zoeken per direct een ondernemende bestuurder die durft te dromen en besluitvaardig en flexibel is. Jij staat voor het verder ontwikkelen, vormgeven en realiseren van het beleid en de strategie van het museum, het leidinggeven en het aansturen van de (betaalde en onbetaalde) medewerkers, het tentoonstellings- en collectiebeleid, het financiële beleid en het aangaan en onderhouden van relaties.

> Bekijk hier de complete vacature.

Door het aftreden van één van de leden ontstaat er een vacature binnen de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum. De Raad zoekt een nieuw lid, dat beschikt over ruime ervaring binnen de corporate/advies wereld en is gewend op senior niveau te opereren. Iemand die beschikt over de financiële deskundigheid om deel te kunnen nemen aan een auditcommissie en ervaring heeft in het managen, dan wel toezicht houden op een (culturele) onderneming.

> Bekijk hier de complete vacature.

Ben jij een ervaren accountmanager en op zoek naar een nieuwe en inspirerende werkomgeving? Wil jij je kennis, ervaring en expertise op het gebied van relatiemanagement bij stichtingen en vermogensfondsen delen en inzetten om het WWF verder te brengen? Draag je daarbij natuurbescherming een warm hart toe? Dan is de functie van Accountmanager Foundations jou op het lijf geschreven!

> Bekijk hier de complete vacature.

 

Voor Tom Postma Design zoeken wij een ervaren en inspirerende algemeen directeur met visie, een goed zakelijk inzicht en affiniteit met de kunsten, die in samenwerking met het TPD team de volgende fase van dit internationale bureau vormgeeft. Een ondernemende persoon, met sterk strategisch en business inzicht. Aantoonbare ervaring in het leiden van creatieve organisaties, projecten en processen is gewenst, bij voorkeur op het gebied van ruimtelijk ontwerp. Een energiek persoon met kennis van de commerciële en niet-commerciële kant van de kunstwereld.

> Bekijk hier de complete vacature.

 

Het Hoofd Fondsenwerving is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de fondsenwerving strategie voor het Leids Universiteits Fonds, en richt zich daarnaast op het uitbouwen van relaties met de bestaande Major Donors en werving van nieuwe Major Donors. Het Hoofd Fondsenwerving stuurt het team Fondsenwerving aan, en vertegenwoordigt het fonds bij veel externe gelegenheden.

> Bekijk hier de complete vacature.

 

 

Stichting DOEN zoekt een energieke, initiatiefrijke, bevlogen directielid, die ervoor zorgt dat DOEN al die mensen en organisaties ondersteunt die bijdragen aan de 4 transities die DOEN wil versnellen: een inclusieve wereld, circulaire economie; radicale verbeelding en het gemeenschappelijk goed. Een directielid die een scherp oog heeft voor belangrijke ontwikkelingen binnen die transities, zowel in Nederland als internationaal. En die de mensen en organisaties die van doorslaggevende betekenis voor die ontwikkelingen kunnen zijn, weet te vinden en samenwerking met hen aan weet te gaan.

> Bekijk hier de complete vacature.

 

Vanwege de huidige groei en wens tot verdere professionalisering, is het Anton Jurgens fonds momenteel op zoek naar een directeur, die de spil zal vormen tussen het bestuur en de medewerkers.

De directeur is verantwoordelijk voor het verder realiseren van de strategische richting en de operationele impact doelstellingen van het fonds zoals vastgesteld door het bestuur.

> Bekijk hier de complete vacature.

 


 

Dux International heeft al meer dan 20 jaar internationale en nationale ervaring in de non-profit sector. Het team van consultants heeft een groot netwerk opgebouwd en uitgebreide expertise op het gebied van het searchen en selecteren van executives en specialistische professionals.

 

Bekijk hier een selectie van de ingevulde vacatures en nevenfuncties door Dux International.

Schrijf u direct in.

Stuur een open sollicitatie in en we voegen u direct toe aan ons  bestand.

 

Zodra er een passende vacature of nevenfunctie voor u binnenkomt, nemen we direct contact met u op.

 

Direct naar open sollicitatie