OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
Van Gogh Museum

Vacatures en nevenfuncties

We  ontvangen regelmatig nieuwe vacatures en profielen voor mooie nevenfuncties. Niet alles wordt op onze website gepubliceerd. Sommige opdrachtgevers kiezen er voor hun vacature niet te publiceren. Dux International is altijd geïnteresseerd om in contact te komen met executives die, maatschappelijk, het verschil willen maken. Het gaat om de volgende kernprofielen:

 

Leden Raad van Toezicht

We nodigen ervaren bestuurders met een bewezen track record, die beschikken over een goed gevoel voor het krachtenveld in de publieke sector, uit om te reageren. Onze opdrachtgevers nemen “good governance” serieus en zijn op zoek naar loyale en bevlogen toezichthouders.

 

Senior Executives

Voor NGO’s en culturele instellingen zoeken we executives die gewend zijn om het verschil te maken. Wij maken graag kennis met ervaren professionals voor wie het logisch is het marktdenken te koppelen aan het vermogen om leiding te geven aan complexe organisaties.

 

Fondsenwervers

Wij komen graag in contact met ervaren vakmensen die met een breed strategische, maar ook pragmatische benadering, de marketing-, communicatie -en wervingsstrategie vertalen naar gedragen programma’s. Onze opdrachtgevers zijn charitatieve en culturele instellingen, maar ook grote instellingen in de gezondheidszorg.

 

Pas jij in een van bovenstaande profielen? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een email naar info@duxinternational.com met je CV of bel direct: 070-7622622

 

 

Openstaande vacatures:

 

Stichting DOEN zoekt een energieke, initiatiefrijke, bevlogen directielid, die ervoor zorgt dat DOEN al die mensen en organisaties ondersteunt die bijdragen aan de 4 transities die DOEN wil versnellen: een inclusieve wereld, circulaire economie; radicale verbeelding en het gemeenschappelijk goed. Een directielid die een scherp oog heeft voor belangrijke ontwikkelingen binnen die transities, zowel in Nederland als internationaal. En die de mensen en organisaties die van doorslaggevende betekenis voor die ontwikkelingen kunnen zijn, weet te vinden en samenwerking met hen aan weet te gaan.

> Bekijk hier de complete vacature.

 

Vanwege de huidige groei en wens tot verdere professionalisering, is het Anton Jurgens fonds momenteel op zoek naar een directeur, die de spil zal vormen tussen het bestuur en de medewerkers.

De directeur is verantwoordelijk voor het verder realiseren van de strategische richting en de operationele impact doelstellingen van het fonds zoals vastgesteld door het bestuur.

> Bekijk hier de complete vacature.

 

Voor het Rijksmuseum Slot Loevestein zijn wij op zoek naar een hoofd museale zaken. Naast het ontwikkelen en uitzetten van beleid omtrent collectie, archeologie en educatie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een maatschappelijk relevant en hedendaags presentatie- en tentoonstellingsbeleid.

Ook geef je leiding aan een kleine maar zeer gemotiveerde en betrokken groep medewerkers. Je werkt nauw samen met meerdere afdelingen en je maakt onderdeel uit van het managementteam. Daarnaast coördineer je werk- en projectgroepen aangaande onder andere collectie beheer en archeologie

> Bekijk de volledige vacature hier.

 

 

KNCV Tuberculosis Foundation is looking for an inspiring Executive Director (ED) to lead the organization. S(he) will carry statutory responsibility, will lead the management team and will report directly to the Board of Trustees. Currently KNCV employs 140 staff worldwide.

Besides fulfilling the role of KNCV’s primary representative ‘as the face of the organization’, the ED will further promote and develop the KNCV brand within the national and international networks.

> Check the complete vacancy here.

 

 

The Mission The Wildlife Justice Commission is an innovative, young, mission–driven organisation leveraging the rule of law and the power of investigation to stop the extinction of our wildlife. Our mission is to disrupt and dismantle the transnational, criminal networks trading in wildlife, timber and fish by collecting evidence and turning it into accountability. The Wildlife Justice Commission is an international foundation set up in 2015 with headquarters in The Hague.

> Check the complete vacancy here.

 

 


 

Dux International heeft al meer dan 20 jaar internationale en nationale ervaring in de non-profit sector. Het team van consultants heeft een groot netwerk opgebouwd en uitgebreide expertise op het gebied van het searchen en selecteren van executives en specialistische professionals.

 

Bekijk hier een selectie van de ingevulde vacatures en nevenfuncties door Dux International.

Schrijf u direct in.

Stuur een open sollicitatie in en we voegen u direct toe aan ons  bestand.

 

Zodra er een passende vacature of nevenfunctie voor u binnenkomt, nemen we direct contact met u op.

 

Direct naar open sollicitatie