OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Controller – ‘s-Gravenhage


Introductie

Als Controller binnen Umon ben je verantwoordelijk voor een volledige, tijdige en juiste financiële verslaglegging en het verbeteren van financiële verantwoording. Daarnaast ben je ook business partner en adviseer je de directie bij het beheersen van financiële risico’s. Een mooie uitdaging voor een ervaren financieel professional die graag allround aan de slag gaat.

Organisatie

Wij zijn Umon, de nieuwe moedermaatschappij van OnlyHuman en Dux International. Wij matchen al meer dan 20 jaar communicatie- & marketingprofessionals en executives met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. En dat is een vak apart. Het is een complexe, maar boeiende puzzel – waar we elke dag met plezier aan werken. Onze aanpak is persoonlijk, gedreven, oprecht en deskundig. En vooral samen: we bereiken onze doelen met een hecht team van ruim 50 mensen vanuit een prachtpand in Den Haag.

Functie

Je gaat aan de slag als controller en je hebt daarbij een stevige affiniteit met business. Je bent breed georiënteerd en kunt strategisch meedenken. Op basis van jouw analyses worden beslissingen genomen om de financiële groei verder vorm te geven. Je hebt verschillende taken en verantwoordelijkheden, waaronder:

managen van de boekhouding en accounting.

verzorgen van periodieke rapportages en analyses voor de directie.

Voorbereiden en controleren van jaarrekeningen.

controleren van de financiële rapportages en optimaliseren van de interne controle

optimaliseren van managementinformatie en -rapporten

opstellen van cashflow begrotingen

initiatief nemen en kansen zien om processen te verbeteren binnen de financiële administratie.

Verbeteren van financieel inzicht in projecten, waaronder mogelijke overnames.


Het gaat om een brede financiële functie met een uitdagend en gevarieerd takenpakket. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met ambities.

Plaats binnen de organisatie

De Controller legt verantwoording af aan de Directeur Finance en aan de Directeur Human Talent en werkt nauw samen met de administratief medewerker en de financieel medewerker.

Functie-eisen

Een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau

Minimaal vijf jaar ervaring in finance en/of control, bij voorkeur in een commerciële omgeving

In staat goed te werken met ICT en relevante vaktechnische applicaties

Ervaring met financiële pakketten (Exact) en projectadministraties

Ervaring binnen de flexbranche en ervaring met het begeleiden van overnames is een pré

Daarnaast:

Sterke analytische en numerieke vaardigheden

Teamplayer

Flexibel, oplossingsgericht en resultaat gedreven

Een plezierige en proactieve sparringpartner op alle niveaus

Solide ethische normen en vermogen om op juiste manier met gevoelige informatie om te gaan

Vermogen om trends te herkennen in data en om te zetten in waardevolle managementinformatie en gemakkelijk te interpreteren rapporten

Gedreven, hands on en pragmatisch

Aanbod

Een functie voor 36-40 uur per week (32 uur is bespreekbaar) binnen een prettige, mensgerichte werkomgeving in een groeiende organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s, veel flexibiliteit én ruimte om mee te bouwen!

Verder:

Je maakt onderdeel uit van een hecht team waar de kernwaarden ‘persoonlijk, deskundig, samenwerken, oprecht en gedreven’ centraal staan. Waar we successen vieren en regelmatig teamuitjes hebben. Én waar je gratis mag aanschuiven bij de lunch.

Een goede werk-privé balans vinden wij belangrijk. Daarom hanteren wij structureel een prettig thuiswerkbeleid, waardoor je tot maximaal 50% van je uren in de week thuis kunt werken. Je krijgt standaard een thuiswerkvergoeding en ook de inrichting van je thuiswerkplek wordt gefaciliteerd.

Naast een goed salaris bieden wij ook uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We organiseren regelmatig kennissessies waar je naartoe kunt.

Ook wat betreft mobiliteit denken we graag met je mee. Zo hebben we een gunstig fietsplan, worden je OV kosten (2e klasse) volledig vergoed en krijg je een prima reiskostenvergoeding mocht je met de auto willen gaan.

Je krijgt 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid dagen bij te kopen.

Je start met een jaarcontract, met de intentie op een vaste aanstelling.

Uiteraard krijg je de beschikking over een laptop en mobiele telefoon.

Inlichtingen

Dan horen wij graag van je! Solliciteren kan via de button.

Heb je eerst nog wat vragen? Carly Teeuw (corporate recruitment) hoort graag van je, via: carly.teeuw@onlyhuman.nl of 06-33636890.


Solliciteren