OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Team Dux International


Karin Doeksen – Founding Partner

Mensen hebben mij altijd geboeid; hun interesses, motivaties, de vraag waar zij hun inspiratie vandaan halen en waar ze hun krachten voor willen inzetten.

 

‘Zingeving’ en ‘het verschil kunnen maken’ als motivatie om een baan te vinden en hierbij helpen, dat is mijn passie.

Suzette de Ferrante – Consultant

Ik hou van mensen.  Wat beweegt hen, wat is hun drijfkracht, wat ambieert iemand, wat zijn iemands talenten, en hoe kan iemand die inzetten om optimaal te functioneren.

 

Iemand is veel meer dan zijn of haar CV. Daarom is persoonlijk contact in ons werk van essentieel belang.

Annemijn de Lavieter – Consultant

De diversiteit en bevlogenheid van de non-profit sector zijn elementen die mij blijven boeien en inspireren. Na een intensief search- en selectieproces is het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat iets wat mij grote voldoening geeft.

 

 

Victorine van Manen – Consultant

Sinds ik bij DUX International begonnen ben roep ik; “Ik heb de leukste baan van de wereld!”

 

Met ongelofelijk veel plezier werk ik als consultant en zet ik mij in voor het vinden van de juiste match tussen kandidaat en organisatie.

 

CONTACT

Dux International

Nassauplein 25

2585 EC Den Haag

 

Tel +31 (0) 70 7 622 622

info@duxinternational.com

Jitteke Runia – Senior Partner

Zolang als ik mij kan heugen ben ik bijzonder geïnteresseerd in mensen in organisaties (en organisaties in mensen).

 

Ik draag graag bij aan relevante doelen in de wereld en heb een warm kloppend hart voor cultuur.

 

Eline Rusius – Research Consultant

Sinds het prille begin ben ik bij Dux International betrokken. We hebben een enthousiast en een zeer betrokken team, waarbij ieder zijn eigen inbreng en expertise meeneemt.

Ik vind het inspirerend om een steeds grotere professionalisering mee te mogen maken en hier als Research Consultant mijn steentje aan bij te dragen.

Sabina Barjaktarevic – Office Manager

Bij Dux werken we echt als team; we helpen elkaar. Ik ben begaan met anderen en vind het belangrijk dat het ook goed met anderen gaat, en anderen te ondersteunen. We werken samen en halen het beste uit elkaar. Op dit vlak hebben we elkaar goed gevonden en zijn we de perfect match!