OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Team Dux International


Michelle Bossers – Consultant Werving & Selectie

Sinds 2016 ben ik consultant werving & selectie. In mijn functie zorg ik voor de acquisitie, recruitment en matching voor (marketing)communicatievacatures binnen de publieke en non-profit sector. Dat doe ik met veel plezier en toewijding!

Annemijn de Lavieter – Consultant

De diversiteit en bevlogenheid van de non-profit sector zijn elementen die mij blijven boeien en inspireren. Na een intensief search- en selectieproces is het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat iets wat mij grote voldoening geeft.

 

 

Karin Doeksen – Founding Partner

Mensen hebben mij altijd geboeid; hun interesses, motivaties, de vraag waar zij hun inspiratie vandaan halen en waar ze hun krachten voor willen inzetten.

 

‘Zingeving’ en ‘het verschil kunnen maken’ als motivatie om een baan te vinden en hierbij helpen, dat is mijn passie.

Victorine van Manen – Consultant

Sinds ik bij DUX International begonnen ben roep ik; “Ik heb de leukste baan van de wereld!”

 

Met ongelofelijk veel plezier werk ik als consultant en zet ik mij in voor vinden van de juiste match tussen kandidaat en organisatie.

 

CONTACT

Dux International

Nassauplein 25

2585 EC Den Haag

 

Tel +31 (0) 70 7 622 622

info@duxinternational.com

Jitteke Runia – Senior Partner

Zolang als ik mij kan heugen ben ik bijzonder geïnteresseerd in mensen in organisaties (en organisaties in mensen).

 

Ik draag graag bij aan relevante doelen in de wereld en heb een warm kloppend hart voor cultuur.

 

Eline Rusius – Office manager

Sinds het prille begin ben ik bij Dux International betrokken als officemanager. We hebben een enthousiast en een zeer betrokken team, waarbij ieder zijn eigen inbreng en expertise meeneemt.

 

Ik vind het inspirerend om een steeds grotere professionalisering mee te mogen maken en hier als office manager mijn steentje aan bij te dragen.