OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Vacature Interim Project Directeur


Functie: interim project directeur

(periode 2 jaar, 32-36 uur)  voor een nieuwe publiek-private samenwerking (food-agro).

 

Het nieuwe initiatief heeft als doelstelling het bevorderen van kennis bij consumenten over voedselvraagstukken en over hoe zij kunnen bijdragen aan een gezondere en duurzamere toekomst. Het levert een bijdrage aan bewustwording van het belang van voedselproductie en de maatschappelijke en globale issues in de voedselketen. Hiervoor wordt een nieuwe (fysieke) plek ontwikkeld en geëxploiteerd waar publieksgerichte activiteiten worden georganiseerd.

 

De directeur wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling, financiering, bedrijfsvoering, organisatie en exploitatie van het nieuwe centrum en voor het (uit)bouwen van samenwerkingen met bestaande en nieuwe stakeholders en sponsoren.

 

Wij vragen: strategisch niveau, aantoonbare ervaring in het aansturen van complexe (publiek-private) projecten; ervaring en een netwerk in de voedsel- en/of agrarische sector; ervaring met publieksgerichte exploitatie; ervaring met het initiëren van commerciële relaties met ngo’s en bedrijfsleven; ervaring in een leidinggevende en eindverantwoordelijke rol.

 

Meer informatie op aanvraag; info@duxinternational.com

 

 

STUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

 

Stuur een open sollicitatie in en we voegen u direct toe aan ons  bestand. Zodra er een passende vacature of nevenfunctie voor u binnenkomt, neemt een van onze consultants contact met u op.

Direct naar open sollicitatie

INGEVULDE VACATURES

Dux International heeft al meer dan 20 jaar internationale en nationale ervaring in de non-profit sector. Het team van consultants heeft een groot netwerk opgebouwd en uitgebreide expertise op het gebied van het searchen en selecteren van executives en specialistische professionals.

Bekijk hier een selectie van de ingevulde vacatures en nevenfuncties door Dux International >