OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Victorine van Manen – Consultant

Team Dux International


Sinds ik bij DUX International begonnen ben roep ik; “Ik heb de leukste baan van de wereld!” Met ongelofelijk veel plezier werk ik als consultant en zet ik mij in voor het vinden van de juiste match tussen kandidaat en organisatie. Het feit dat wij voor maatschappelijk betekenisvolle organisaties werken, maakt het werk voor mij waardevol en interessant. Er zijn zoveel mooie organisaties, en het verbreedt mijn horizon!

Daarnaast vind ik CV’s en de levensloop van mensen boeiend. In mijn vorige banen heb ik veelal aan de mensenkant gewerkt; ik ben altijd aan het verbinden, zowel privé als zakelijk. Mijn internationale opleiding aan de hogere hotelschool Lausanne en mijn werkzame jaren bij o.a. de European Climate Foundation, maakt dat ik makkelijk schakel naar andere talen en mij makkelijk inleef in andere culturen.


Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak op de tennisbaan, op het strand, of in het bos te vinden met mijn man, en/of mijn ruwharige teckel. Zij vult ons huis weer een beetje, aangezien onze beide zonen inmiddels aan het studeren zijn. Heerlijk als ze weer even thuis zijn en we samen aan het koken gaan. En als het even kan, ga ik ook graag op reis! Verkennen en nieuwe inzichten opdoen.

 

 

CONTACT

Dux International

Nassauplein 25

2585 EC Den Haag

 

Tel +31 (0) 70 7 622 622

info@duxinternational.com