OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Suzette de Ferrante – Consultant

Team Dux International


Ik hou van mensen.  Wat beweegt hen, wat is hun drijfkracht, wat ambieert iemand, wat zijn iemands talenten, en hoe kan iemand die inzetten om optimaal te functioneren.

Iemand is veel meer dan zijn of haar CV. Daarom is persoonlijk contact in ons werk van essentieel belang.

 

Executive search is maatwerk en mensgericht. Het is een zorgvuldig proces waarbij we veel aandacht besteden aan de match tussen opdrachtgever en de kandidaat. Dit doen we door goed te luisteren naar beide partijen en een match te vinden tussen persoonskenmerken en organisatiecultuur.

Het allerbelangrijkste is dat iemand plezier heeft in zijn/haar werk en zichzelf kan zijn. Tenslotte besteed je een groot deel van je tijd aan werk, dus kan je het maar beter erg naar je zin hebben. Humor is daarbij een onmisbaar aspect, het relativeert en geeft een ontspannen sfeer. Ook binnen ons team speelt dit een belangrijke rol.

 

Ik ben kunsthistorica en heb naast mijn interesse in mensen een grote belangstelling voor kunst en cultuur. Ik heb jarenlang in de culturele wereld gewerkt, zowel inhoudelijk als commercieel, in binnen en buitenland. Ik heb samen met anderen een cultuur- platform/restaurant op het Rokin in Amsterdam opgezet, een culturele culinaire ontmoetingsplek waar mijn beide interesses ‘kunst’ en ‘mensen’ samen kwamen.

 

Ook bij Dux International, executive search bureau voor non-profitorganisaties, kwamen beide interesses samen met als toegevoegde waarde dat ik me nu op een breder vlak beweeg.

De afgelopen jaren heb ik daarbij als vrijwilliger een groot aantal organisaties op het gebied van kunst en cultuur, gezondheid en kinderen ondersteund.

 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, vrienden, kunst, cultuur en reizen.

 

 

CONTACT

Dux International

Nassauplein 25

2585 EC Den Haag

 

Tel +31 (0) 70 7 622 622

info@duxinternational.com