OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Karin Doeksen – Founding Partner

Team Dux International


Mensen hebben mij altijd geboeid; hun interesses, motivaties, de vraag waar zij hun inspiratie vandaan halen en waar ze hun krachten voor willen inzetten. De verbinding zoeken – het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de voor hem of haar meest geschikte werkomgeving –  is al sinds mijn afstuderen mijn werkomgeving geweest. Eerst in Nederland, en vervolgens met DUX International in Londen, New York en nu weer terug in Nederland (en Parijs). In al deze landen hebben zich de laatste jaren belangrijke ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van duurzaamheid, filantropie en maatschappelijk denken. Mijn interesse ging steeds meer uit naar de non-profit sector, waarin de missie en doelen van deze ontwikkeling vertegenwoordigd liggen.

 

‘Zingeving’ en ‘het verschil kunnen maken’ als motivatie om een baan te vinden en hierbij helpen, dat is mijn passie.

 

Ik heb een man en drie zonen, die alle drie nog studeren. De toekomst ligt voor hen nog open. Mét (en zonder) hen reizen en verschillende culturen zien, is mijn grootste inspiratiebron. In dit kader zit ik ook met veel plezier in het bestuur van een aantal NGO’s die internationaal opereren. Ook kunst inspireert mij; van beelden, schilderijen tot dans en muziek! Met al deze elementen, gecombineerd met energie, hard werken en optimisme, is mijn leven een feest en hoop ik tevens bij te dragen aan een positieve verandering in het leven van anderen!

 

 

 

 

CONTACT

Dux International

Nassauplein 25

2585 EC Den Haag

 

Tel +31 (0) 70 7 622 622

info@duxinternational.com