OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Hylke Oldenboom – Operationeel directeur

Team Dux International


Een mooie match kan het verschil betekenen

Ik ben jurist van huis uit, maar het bemiddelen van mensen is mijn ambacht. Het vak dat ik écht leuk vind. De combinatie organisatie, kandidaten en werk spreekt mij enorm aan. Niets is leuker dan mensen gelukkig zien worden in hun werk. Als arbeidsbemiddelaar help je mensen echt aan een beter leven.

 

Ik heb zeven jaar gewerkt als consultant in de werving en selectie en tien jaar als directeur bij een arbeidsbemiddelingsbedrijf. Nadat ik een aantal jaar als ondernemer heb gewerkt, verlangde ik weer naar het leiden van een team. Dit doe ik nu als Business Manager bij Dux International. Ik bepaal in samenspraak met het team de strategie, zorg dat procedures goed verlopen, onderhoud relaties met de klanten en bedenk nieuwe dingen.

Bij Dux kan ik mijn 2 passies combineren: professionals aan een fijne baan helpen, en een bijdrage leveren aan een mooie maatschappij.

 

Ik heb affiniteit met de culturele en charitatieve sectoren. In die wereld zien we een enorme professionaliseringsslag. De overheid en het maatschappelijke veld eisen dat er competente mensen zitten en dat de organisaties helder zijn over wat er met het geld gebeurt. Met Dux International willen we de partij zijn die organisaties helpt deze bevlogen professionals te vinden, en die professionals helpt aan een functie en organisatie waarin ze écht het verschil maken.
Mijn functie is uitdagend, dus voldoende ontspannen en ook tijd maken voor mijn gezin is een prioriteit. Ik ontspan van muziek; speel drums in een band. Daarnaast wandel of ren ik met de hond in het bos om mijn hoofd leeg te maken.

 

CONTACT

Dux International

Nassauplein 25

2585 EC Den Haag

 

Tel +31 (0) 70 7 622 622

info@duxinternational.com