OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Consultant


Wat ga je doen?
Als consultant bij Dux International ben jij de gesprekspartner voor de opdrachtgever binnen een specifieke klantgroep. Je kent hun business, je weet welke trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt spelen en je begrijpt als geen ander wat een opdrachtgever zoekt bij een kandidaat. Daar draait het om: de optimale match.  Als consultant is het jouw rol de klantvraag uit te diepen en de recruiter focust zich op het vinden van de juiste kandidaat.

Voor opdrachtgever en kandidaat ben je de verbindende factor; je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van kandidaten op opdracht en je bouwt verder aan de relatie met de opdrachtgever. Met de kennis die je hierbij op doet, ben je nog beter in staat de volgende match te maken.

 

Wie ben jij?

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een functie voor 32 tot 40 uur per week waarin geen dag hetzelfde is. In een bedrijfscultuur waar de kernwaarden ‘persoonlijk, deskundig, samenwerken, oprecht en gedreven’ centraal staan. Waar we successen vieren en regelmatig teamuitjes hebben. Naast een prima salaris bieden wij ook uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We organiseren regelmatig kennissessies waar je naartoe kunt. En bovenal is er veel ruimte voor eigen initiatief!

 

Enthousiast?
Dan horen wij graag van je! Stuur je CV en motivatie naar Rinske Slotema (rinske.slotema@onlyhuman.nl). Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Bel gerust. Ons telefoonnummer is 070-3022020.

Contact

Dux International 
Nassauplein 25
2585 EC Den Haag

Tel +31 (0) 70 7 622 622
info@duxinternational.nl