OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
20 oktober 2021

Trendwebinar: ”Een kijkje in de toekomst”

door Sjifra van Maanen

Uitnodiging Trendwebinar

Speciaal voor bestuurders, toezichthouders en leidinggevenden in de non-profit, 18 november 2021

 

Het einde van het jaar is in zicht en dat is voor veel  leidinggevenden een moment van reflectie en vooruitkijken. Jaarverslagen en jaarplannen worden gemaakt, nieuw beleid vormgegeven. Covid 19 heeft veel veranderd waaronder het digitaliseren van fondsenwerving én versneld zoals het hybride werken. Trends die al langere tijd in opkomst waren en nu een feit zijn. We leven in een tijd van snelle verandering. Leiders volgen nieuwsgierig deze grotere trends om toekomstbestendig leiding te geven aan de organisatie of een team.

 

Wat gaat u anders doen in 2022?

Hoe zien non-profit organisaties er in de toekomst uit? Welke competenties van medewerkers en teams passen hierbij? En wat vraagt dit van uw leiderschapskwaliteiten? Wij hebben trendwatcher Mark Schipper* gevraagd om samen met bestuurders en leiders in de non-profit sector, deze toekomstvragen op inspirerende wijze te beantwoorden. De resultaten geven u als leider een toekomstperspectief waar u in 2022 al de eerste stappen voor kunt gaan zetten.

 

Welke trends veranderen uw sector?

Het bijzondere webinar presenteert eerst zes grote maatschappelijke trends die een impact hebben op de sector. U wordt geïnspireerd door voorbeelden uit andere sectoren die de sector wellicht opschudden. Uiteraard komen diversiteit, inclusiviteit en digitale transformatie aan bod maar het gaat om zo veel méér relevante onderwerpen binnen deze trends; laat u verrassen!  In het webinar is er vervolgens ruimte voor de deelnemers om elkaar te inspireren over de impact van de verschillende trends op de sector. Mark Schipper zal afronden met zijn visie op de impact van de trends op de sector. Na het webinar ontvangt u van ons een mooi verslag waarmee u direct aan de slag kunt in het nieuwe jaar!

 

Een kijkje in de toekomst!

Nieuwsgierig naar de context van morgen voor de non-profit sector? Geef u dan op voor ons trendwebinar. Kies onderstaand de non-profit sector die het beste bij u past. We kijken uit naar uw deelname!

 

Let op; De trends worden sectorspecifiek behandeld. Dit webinar is speciaal voor bestuurders (RvT-leden), directie en managers. Kies het webinar dat het beste bij uw uitdaging past en voel u vrij om collegae leidinggevenden uit te nodigen!

 

Kunst en Cultuur

18 november, 10.00-11-30 uur

 

Goede doelen en Fondsen 

18 november, 15.30-17.00 uur

 

 

* Mark Schipper (Freshmark.nl) helpt organisaties met het beantwoorden van hun toekomstvragen en het versnellen van innovaties met hulp van toegepast trendonderzoek. Dit doet hij inmiddels zes jaar voor onder andere Schweppes, ABN AMRO, Red Bull, funda, Jantje Beton, het Ministerie van Economisch Zaken & Klimaat en de Gemeente Amsterdam. Daarnaast geeft hij les in trendwatching op Fontys Hogeschool in Tilburg.


OOK INTERESSANT
donderdag 18 februari 2021
"Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar corona draagt juist bij aan onze strijd tegen tuberculose."
dinsdag 2 februari 2021
“Ons doel is uiteindelijk om onszelf op te heffen. Hoe mooi zou dat zijn?”
maandag 30 september 2019
Over DUX International
Dux International is in 1990 in Londen opgericht door Karin Doeksen. In 1994 opende Dux International een kantoor in New York en in 2002 vestigde het bureau zich definitief in Den Haag. Karin Doeksen was zelf actief in de charitatieve…